Hinaus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uudenmaan alue 24/7

Autoambulancen hinauspalvelu Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella palvelee teitä 24/7. Autoambulancen hinausautot tuovat luotettavan avun kun tarvitset ajoneuvojen korjaus-, siirto- ja hinauspalvelut Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä koko Uudenmaan alueella. Yrityspalvelut tarjoamme myös muualle Suomeen ja päivystämme myös Pirkanmaalla. Lue lisää, tai soita ja saat vastauksen heti!

Soita 020 1555 1555

Auton hinaus 24/7

Mikäli autosi jättää sinut tien päälle, autoa ei kannata hylätä oman onnensa nojaan odottamaan siirtoa yhtään pidemmäksi aikaa. Kaikkein mieluiten auto kannattaa hinata saman tien turvallisempaan paikkaa, kuten lähimmälle korjaamolle tai omaan kotipihaasi. Tien varressa seisova ajoneuvo on turvallisuusriski muulle liikenteelle, samoin ajoneuvosi vaurioitumisen riski kasvaa tien varressa seisottaessa. Tien varteen jääneen ajoneuvon siirtäminen on tehtävä aina lain edellyttämin tavoin ja määrätyissä aikarajoissa – esimerkiksi moottoritieltä ajoneuvo on siirrettävä vuorokauden kuluessa. Mikäli ajoneuvoa ei siirretä määrätyssä ajassa, voi tiedossa olla ikäviä sakkoja, jotka haluat varmasti välttää. 

Saat kauttamme nopean ja luotettavan avun autosi hinaustarpeisiin Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella – olemme toimineet erikoisajoneuvojen ja autojen korjauksien parissa useita vuosikymmeniä. Ympäri vuorokauden päivystävä hinauspalvelumme vastaa nopeasti ja saat heti tiedon saapuvasta avusta. Laadukas erikoiskalustomme ja ammattilaistemme pitkä kokemus varmistavat, että ajoneuvosi hinaus suoritetaan turvallisesti ja tarkasti ajoneuvoasi varjellen. Huolehtimalla ajoneuvosi siirtämisestä saman tien varmistat helpoiten, ettet vaaranna ajoneuvoasi, muuta liikennettä tai ota itsellesi turhaan sakkorangaistuksen riskiä.

Autovakuutus kattaa hinauksen hinnan

Auton hinauksen hinta määrittyy lähinnä hinattavan matkan ja vuorokaudenajan mukaan. Huomaathan kuitenkin, että mikäli sinulla on voimassa oleva autovakuutus, eli joko laaja tai suppea kaskovakuutus, niin vakuutus korvaa mitä todennäköisimmin kaikki hinauksesta aiheutuvat kulut. Vakuutusyhtiöissä voi olla hieman eroja, mutta useimmat autovakuutukset kattavat vakuutetun ajoneuvosi hinaamisen ainakin lähimpään korjaamoon ilman bonusmenetystä tai omavastuuta.

Tilaa hinaus

Tilaa meiltä luotettava hinauspalvelu autollesi Uudenmaan tai Pirkanmaan alueelle. Tarkastamme aina hinauksen yhteydessä myös, onko vika korjattavissa suoraan – emme siis koskaan tee hinauksia turhaan, jos ongelman ratkaiseminen paikan päällä vain on mahdollista ja oma toiveesi.

Vastaamme päivystysnumerosta 24/7 ja saat heti tiedon saapuvasta avusta.

Tilaa hinaus: 020 1555 155

Auton nopea korjaus tien päällä

Jos matkasi tien päällä katkeaa teknisen vian, rengasrikon tai akkuongelman vuoksi, hinaus ei aina ole välttämätön. Useimmat pienet ongelmat on mahdollista korjata nopeasti kuntoon suoraan tien päällä, jolloin pääset jatkamaan matkaasi ilman suurempaa keskeytystä. Korjaamme niin henkilö- kuin pakettiautot.

Saat kauttamme nopean korjausavun suoraan tien päälle Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella kaikkina vuorokauden aikoina. Päivitysnumeromme palvelee, kun ongelmasi on:

Hajonnut auton rengas

Tyhjentynyt tai hajonnut auton akku

Lukkiutuneet auton ovet

Muut tekniset viat

Epämääräiset ongelmat konepellin alla

Ajoneuvojen kiireettömät kuljetus- ja korjauspalvelut

Mikäli tarvitse ajoneuvollesi nopeaa ja luotettavaa siirtopalvelua missä päin Suomea tahansa, tarjoamme ammattitason kuljetuksen. Onko tarpeenasi siirtää henkilöauto, pakettiauto tai vaikka moottorikelkka? Voit sopia kauttamme ajankohdan ja paikan ajoneuvosi noutoon ja kuljetukseen valitsemaasi sijaintiin. Kuljetus tehdään ammattilaistemme toimesta työhön tarkoitetulla kalustolla.

Hinaus- ja kuljetuspalvelujen lisäksi olemme erikoistuneet kuntotarkastuksiin esimerkiksi vaihtoautojen myynnin yhteydessä. Ole yhteyksissä ja kysy nopea ja korkealuokkainen palvelu ajoneuvollesi Uudenmaan alueella. Etenkin Helsingin, Espoon, Vantaan ja muilla Uudenmaan alueilla pystymme vastaamaan kiireettömiinkin palvelupyyntöihin nopeasti.

Henkilö- ja pakettiautojen kuljetukset

Henkilö- ja pakettiautojen kuntotarkastukset

Korjaus- ja huoltopalvelut

Muiden moottoriajoneuvojen siirtopalvelut: moottorikelkat, moottoripyörät

Metsäkoneiden kuljetukset

Veneiden kevätlaskut, syysnostot ja kuljetukset

Autovakuutus kattaa korjaukset tien päällä

Auton korjaus- tai huoltohinta menee useimmissa tapauksissa suoraan voimassa olevan autovakuutuksesi piikkiin. Laaja tai suppea kasko kattaa yleensä joko hinauspalvelun tai paikan päällä suoritettavan auton korjauspalvelun ilman bonusmenetystä tai omavastuuta.  

 

Tilaa korjaus: 020 1555 155

Ota yhteyttä

Tilaa meiltä nopea apu ajoneuvosi huoltoon tai korjaukseen suoraan tien päälle Uudenmaan ja Pirkanmaan alueelle! Vastaamme päivystysnumerosta 24/7 ja lähetämme avun heti luoksesi.