Ajoneuvojen hinauspalvelut

Autoambulancelta ajoneuvojen hinauspalvelut 24/7 Uudenmaan alueella.

Katso hinauksen hinta

Hinauspalvelut 24/7

Auto hinataan tien varresta

Mikäli auto jättää tien päälle, tulee ajoneuvo siirtää tieliikennelaissa säädettyjen määräaikojen puitteissa yleiseltä tieltä pois. Turvallisuussyistä auto kannattaa hinauttaa saman tien turvallisempaan paikkaan, kuten lähimmälle korjaamolle tai omaan kotipihaan. Tien varressa seisova ajoneuvo on turvallisuusriski muulle liikenteelle. Myös oman ajoneuvon vaurioitumisen riski kasvaa tien varressa seisottaessa. Mikäli vika on korjattavissa, Autoambulancen ensiapukorjaus hoitaa auton kuntoon ja pääset jatkamaan suoraan matkaasi.

Vastaamme päivystysnumerosta 24/7 ja saat heti tiedon saapuvasta avusta.

Tilaa hinaus kiireellisenä

Hinauskulut autovakuutuksesta ilman omavastuuta

Autovakuutus kattaa hinauksen

Auton hinauksen hintaan vaikuttaa hinattava matka sekä vuorokauden aika. Mikäli sinulla on voimassa oleva kaskovakuutus, vakuutus korvaa useimmissa tapauksissa kaikki hinauksesta aiheutuvat kulut. Teemme yhteistyötä Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Tilaa luotettava hinauspalvelu autollesi Uudenmaan alueella. Saapuessamme paikalle, tarkastamme onko vika korjattavissa ensiapukorjauksella. Mikäli on, pääset jatkamaan matkaasi omalla autollasi. Voit tutustua esiapukorjauspalveluumme täältä. 

Useimmilla vakuutusyhtiöillä ajoneuvon hinaaminen ei aiheuta myöskään bonusmenetyksiä. Hinaus laskutetaan suoraan vakuutusyhtiöltä. Tarkastamme palvelun yhteydessä sisältyykö vakuutukseen omavastuuta, yleisesti omavastuuta ei peritä hinauksissa.

.

Tilaa hinaus 020 1555 155

Hinauksen hinta

Hinauksen hinta ilman vakuutusta

Hinauksen hinta mietityttää erityisesti, mikäli autovakuutusta ei ole tai se ei jostain syystä kata hinauksen kuluja. Hinauksen hintaan vaikuttaa muun muassa vuorokauden aika, arki tai pyhä sekä kiirellisyys. Myös hinattavan matkan pituus vaikuttaa kokonaishintaan.

Hinta-apua päivystyksestä

Soittaessasi hinauspäivystykseemme päivystäjämme osaa antaa suuntaa-antavan arvion hinaustarpeesi kuluista. Voit tiedustella hinauspäivystäjältämme olisiko hinausta esimerkiksi mahdollista hoitaa arkena ja päiväsaikaan, mikäli tarve ei ole kiireellinen ja auto on turvallisessa paikassa muun liikenteen kannalta.

 

Autoambulance hinaushinnasto

Autoambulancen hinaushinta on alk. 145e kiireettömänä ja kiireellisenä 195e.

Hinauksen maksaminen laskulla tai osamaksulla

Hinausta ei myöskään ole välttämätöntä maksaa välittömästi, vaan meillä on käytössä myös laskutuspalvelu sekä mahdollisuus osamaksuun. Autoambulance laskutuksen hoitaa InnoHinaus. Hinauksen maksaminen laskulla tai osamaksulla edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen hakee asiakaspalvelumme hinaustilauksen yhteydessä.

Autoa nostetaan lavalle
Tiedustele hintaa päivystyksestämme

Ota yhteyttä