Uudenmaan palvelut

Autoambulancen kautta saat kattavasti kaikki ajoneuvojen hinaus-, korjaus- ja siirtopalvelut Uudenmaan alueella. Yrityspalvelut tarjoamme myös muualle Suomeen ja päivystämme myös Pirkanmaalla. Tältä sivulta löydät Uudenmaan palvelutarjonnan – lue lisää tai soita ja saat vastauksen heti!

Soita 020 1555 155

Uudenmaan palvelut

Kiireelliset palvelut

  • Auton hinaus 24/7 – jos emme saa autoasi korjattua tien päällä, kuljetamme autosi turvallisesti ja nopeasti korjaamolle. Autovakuutuksesi kattaa useimmiten koko hinauksen hinnan.
  • Auton korjaus tien päällä – puhjennut rengas, tyhjentynyt akku, tekniset viat tai ongelmat konepellin alla – pystymme useimmiten korjaamaan ne heti tien päällä ja matkasi voi jatkua.
  • Huom. meiltä löytyy tarvittaessa sijaisauton mahdollisuus.

Ajoneuvojen kiireettömät kuljetus- ja korjauspalvelut

  • Henkilö- ja pakettiautojen kuljetukset
  • Korjaus- ja huoltopalvelut
  • Muiden moottoriajoneuvojen siirtopalvelut: Moottoripyörät, mopot ja mönkijät
  • Veneiden kevätlaskut, syysnostot ja kuljetukset

Autoambulance Oy

Vasamakuja 10
01740 Vantaa

Päivystys / toimisto

info@autoambulance.fi
020 1555 150

Autovakuutus kattaa hinauksen hinnan

Auton hinauksen hinta määrittyy lähinnä hinattavan matkan ja vuorokaudenajan mukaan. Huomaathan kuitenkin, että mikäli sinulla on voimassa oleva autovakuutus, eli joko laaja tai suppea kaskovakuutus, niin vakuutus korvaa mitä todennäköisimmin kaikki hinauksesta aiheutuvat kulut. Vakuutusyhtiöissä voi olla hieman eroja, mutta useimmat autovakuutukset kattavat vakuutetun ajoneuvosi hinaamisen ainakin lähimpään korjaamoon ilman bonusmenetystä tai omavastuuta.

Tilaa hinaus

Tilaa meiltä luotettava hinauspalvelu autollesi Uudenmaan alueelle. Tarkastamme aina hinauksen yhteydessä myös, onko vika korjattavissa suoraan – emme siis koskaan tee hinauksia turhaan, jos ongelman ratkaiseminen paikan päällä vain on mahdollista ja oma toiveesi.

Vastaamme päivystysnumerosta 24/7 ja saat heti tiedon saapuvasta avusta.

Tilaa hinaus: 020 1555 155

Auton nopea korjaus tien päällä

Jos matkasi tien päällä katkeaa teknisen vian, rengasrikon tai akkuongelman vuoksi, hinaus ei aina ole välttämätön. Useimmat pienet ongelmat on mahdollista korjata nopeasti kuntoon suoraan tien päällä, jolloin pääset jatkamaan matkaasi ilman suurempaa keskeytystä. Korjaamme niin henkilö- kuin pakettiautot.

Saat kauttamme nopean korjausavun suoraan tien päälle Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella kaikkina vuorokauden aikoina. Päivitysnumeromme palvelee, kun ongelmasi on:

Hajonnut auton rengas

Tyhjentynyt tai hajonnut auton akku

Lukkiutuneet auton ovet

Muut tekniset viat

Epämääräiset ongelmat konepellin alla

Ajoneuvojen kiireettömät kuljetus- ja korjauspalvelut

Mikäli tarvitse ajoneuvollesi nopeaa ja luotettavaa siirtopalvelua missä päin Suomea tahansa, tarjoamme ammattitason kuljetuksen. Onko tarpeenasi siirtää henkilöauto, pakettiauto tai vaikka moottorikelkka? Voit sopia kauttamme ajankohdan ja paikan ajoneuvosi noutoon ja kuljetukseen valitsemaasi sijaintiin. Kuljetus tehdään ammattilaistemme toimesta työhön tarkoitetulla kalustolla.

Ole yhteyksissä ja kysy nopea ja korkealuokkainen palvelu ajoneuvollesi Uudenmaan alueella. Etenkin Helsingin, Espoon, Vantaan ja muilla Uudenmaan alueilla pystymme vastaamaan kiireettömiinkin palvelupyyntöihin nopeasti.

Henkilö- ja pakettiautojen kuljetukset

Korjaus- ja huoltopalvelut

Muiden moottoriajoneuvojen siirtopalvelut: moottorikelkat, moottoripyörät

Metsäkoneiden kuljetukset

Veneiden kevätlaskut, syysnostot ja kuljetukset

Autovakuutus kattaa korjaukset tien päällä

Auton korjaus- tai huoltohinta menee useimmissa tapauksissa suoraan voimassa olevan autovakuutuksesi piikkiin. Laaja tai suppea kasko kattaa yleensä joko hinauspalvelun tai paikan päällä suoritettavan auton korjauspalvelun ilman bonusmenetystä tai omavastuuta.  

 

Tilaa korjaus: 020 1555 155

Ota yhteyttä

Tilaa meiltä nopea apu ajoneuvosi huoltoon tai korjaukseen suoraan tien päälle Uudenmaan ja Pirkanmaan alueelle! Vastaamme päivystysnumerosta 24/7 ja lähetämme avun heti luoksesi.