Autoliikkeille ja myyjille kuntotarkastus- ja puhdistuspalvelut

Hyödynnä kokonaisvaltaiset autojen myyntikunnostus-, tarkastus- ja siirtopalvelumme ja vapauta aikaa myyntityöhön. Saat kauttamme myös ammattitason valokuvauspalvelut vaihtoautoillesi, ja voit itse keskittyä suoraan kaupan tekoon!

Ota yhteyttä

Etenkin vaihtoautoja myydessä aikaa saattaa kulua huomattavan paljon kaikkeen muuhun kuin myyntiin ja asiakaspalveluun. Autoja täytyy kenties siirtää paikasta a paikkaan b. Niille on tehtävä tarvittavat kuntotarkastukset, huollot ja ilmeen viimeistelevät huolelliset loppusiivoukset. Kaiken tämän päälle asiakkaiden suosiessa digitaalisia kanavia ajoneuvoista on otettava myyvät kuvat, sillä ne vaikuttavat merkittävästi siihen, kiinnostuuko asiakas tuotteesta ja minkä arvoiseksi hän sen kokee.

Kysy tarjous kuntotarkastuksesta

Kaikki nämä toimenpiteet on mahdollista tehdä itse tai tilata eri edustajilta. Omaa arkeasi helpottaaksemme olemme tuoneet kaikki nämä palvelut yhteen, mikä ei säästä vain aikaa vaan myös selvää rahaa. Tilaamalla tarvitsemasi lisäpalvelut myytäville autoillesi vältyt useiden laskujen maksamiselta eri tahoille ja saat näppärän kokonaispalvelun avaimet käteen -periaatteella. Koko prosessi on tehty luotettavaksi, aukottomaksi ja sinulle läpinäkyväksi. Palvelumme avulle voit itse keskittyä tekemään enemmän kauppaa ja tuotteesi ovat aina ensiluokkaisessa myyntikunnossa.

Kysy lisäpalveluista autoliikkeille

Tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut autokauppasi vauhdittamiseen kokonaispalveluna tai toivomissasi osissa

Ajoneuvojen siirrot

Ammattilaisen suorittamat kuntotarkastukset

Ajoneuvojen huollot ja korjaustyöt

Ajoneuvojen pesut ja loppusiivoukset

Kaikki tarvittavat dokumentit ajoneuvon kuntotarkastuksesta

Ammattitason valokuvat myynti-ilmoituksia varten

Saat huippumyyntikunnossa olevat ajoneuvot suoraan liikkeeseesi, mikä takaa asiakkaallesi nopean palvelun ja sinulle nopeat kaupat! Kaikki kokonaispalvelumme kautta kulkevat ajoneuvot käyvät läpi seikkaperäisen kuntotarkastuksen ammattilaisen suorittamana. Helpon myynnin ja parhaan hinnan takaavat ammattitason kuvamme ovat saaneet paljon kiitosta, ja ne ovatkin yksi tärkeimmistä myyntivalteista nykypäivän autokaupoilla, joilla voit myös erottua kilpailijoistasi.

Tutustu lisää yritykseen

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää sinun autokauppojasi parhaiten palvelevasta kokonaisuudesta. Takaamme reilun kokonaishinnan.