Raskaan kaluston nosto- ja siirtopalvelut

Saat kauttamme kaikki nosto- ja siirtopalvelut raskaalle kalustollesi ympäri Suomen. Saat nopean vastauksen palvelupyyntöihisi suoraan kuljetusalan ammattilaisiltamme.

Arvioi rahtilaskurin avulla siirtopalveluiden kustannus ja jätä meille tarjouspyyntö. Saat pikimmiten reilun tarjouksen kuljetuksellesi. 

Ota yhteyttä

Työkoneiden ja kaluston kuljetus

(Tulossa 4/2021)

Olemme erikoistuneet yritysasiakkaidemme raskaan erikoiskaluston kuljetukseen työmaiden välillä. Löydät valikoimastamme kaikki erikoiskuljetuksiin tarkoitetut ammattivälineet ja ajoneuvot, joilla kaikkein erikoisemmatkin ja raskaimmat koneesi on mahdollista kuljettaa paikasta toiseen haastavissakin kohteissa.

Kuljettajiemme pitkän linja ammattiosaaminen takaa sen, että työ suoritetaan aina äärimmäistä turvallisuutta noudattaen kallisarvoista kalustoasi varjellen. Olemme jatkuvassa valmiudessa reagoimaan nopeisiin yksittäisiinkin tarpeisiisi, joten älä arastele pyytää akuuttiakin siirtoa kalustollesi turhan seisottamisen välttämiseksi. Tiedämmehän kaikki, että isojen koneiden turha työmailla seisottainen polttaa joka tunti ylimääräistä rahaa.

Tarjoamme varman ja helpon kokonaispalvelun työkoneidesi ja kalustosi kuljettamiseen.

Kysy reilu tarjous kalustosi siirrolle, niin hoidetaan kuljetus tuota pikaa.

Kysy tarjous kuljetuksesta
Kysy tarjous teollisuusmuutoista

Teollisuusmuutot

(Tulossa 4/2021)

Yksittäisten kuljetusten ja siirtojen lisäksi tarjoamme kapasiteetin suuriin teollisuusmuuttoihin. Saat kauttamme kerralla kaikki kuljetukset ajoneuvoillesi, erikoiskalustollesi ja työkoneillesi. Pääset suunnittelemaan muuttokokonaisuuden yhdessä kuljetuspuolen ammattilaistemme kanssa niin, että minimoimme yhdessä muuttoon kuluvan ajan ja kustannukset. Tarjoamme sinulle helpon ja varman kokonaispalvelun kivuttoman muuton varmistamiseksi koko Suomen alueella. Tarjoamamme hinnat teollisuusmuuttoihin ovat varmasti markkinoiden kilpailukykyisimpiä.

Kysy reilu tarjous teollisuusmuutollesi.

Nosturipalvelut työmaalla

(Tulossa 4/2021)

Löytyykö työmaaltasi suurikokoisia komponentteja tai työkoneita, joiden nopea siirtäminen on kriittistä työmaan etenemisen kannalta ja juoksevien kulujen minimoimiseksi? Voit tilata meiltä akuutin avun raskaiden tai hankalien elementtien nostamiseen, siirtämiseen tai kuljettamiseen työmaallasi.

Mikäli olet jo ennakoinut mahdolliset nostotarpeet työmaallasi, voit tilata meiltä työn etukäteen. Ennakoimalla säästät todennäköisemmin eniten aikaa ja siten rahaa, kun koneet ja komponentit eivät seiso työmaalla odottamassa seuraavan vaiheen etenemistä.

Jos eteen tulee kuitenkin akuutti nosto- tai siirtotarve, pystymme tulemaan avuksesi todella nopein reagointiajoin. Ammattikalustomme arsenaali on laaja ja pääsemme tekemään vaativatkin nostot lyhyellä varoitusajalla.

Kysy tarjous nosturipalveluista

Kysy tarjous työmaasi nostotöille, ja vältä seisahduksista aiheutuvat turhat kulut. Hoidamme ripeästi ja varmasti niin yksittäiset tehtävät kuin toistuvat nostotyöt työmaallasi.

Kysy tarjous

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää sinun autokauppojasi parhaiten palvelevasta kokonaisuudesta. Takaamme reilun kokonaishinnan.