Juha toi autojen ambulanssit Tampereelle

Juha Lahden pitkä liikekumppanuus Autoambulancen perustajan, Jaakko Lohjansalon, kanssa teki Autoambulancen vahvistamisen Pirkanmaalle luontevaksi. Lahti ja Lohjansalo ovat pitkään tehneet yhteistyötä ambulanssien parissa. Tästä oli hyvä rakentaa uusi avunantoketju, autojen ambulanssit. Rikkoutunut auto, nopea kuljetus Autoambulancella, kumppanuus autokorjaamojen kanssa ja asiakkaalle ehjä auto käyttöön. Siinä on visiomme nykyaikaisesta korkeimmat laatustandardit omaavasta hinaus- ja kuljetuspalvelusta.

Juha Lahti ja Autoambulance Pirkanmaan tämänhetkinen kalusto

Yli 20 vuotta tienpäällistä auttamista

Autoambulance Pirkanmaan luotsaaja Juha Lahti on yli 20 vuotisen ambulanssiyrittäjyyden aikana oppinut koordinoimaan autoistansa vastaavana henkilönä nopean avun potilaille sairaalaan. Hän on ymmärtänyt, että vain nopeasti ja ammattitaitoisesti toimiva organisaatio on kullan arvoinen. Tämä on ketju, joka koostuu korkealaatuisista työkaluista ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Tämän johdosta avunsaanti on ainutlaatuista alusta loppuun. Siitä kasvoi Lahdelle visio uudesta haasteestaan. Hinaus- ja kuljetuspalvelusta on hyvä rakentaa uusi korkeimmat laatustandardid täyttävä avunantoketju, autojen ambulanssit. Rikkoutunut auto, nopea kuljetus Autoambulancella, kumppanuus autokorjaamojen kanssa ja sen kautta asiakkaalle ehjä auto.

Raskaan kaluston ammattilainen halusi tiimiimme

Kaikkien oppien mukaan halusimme tiimiimme alan ammattilaisia. Saimme yrityksemme kuljetuksista vastaavan Aku Ankelon tarjoamaan ammattitaitonsa meille.

Noin kolmenkymmenen vuoden kokemus raskaasta ajoneuvoliikenteestä saa jatkoa.

Tutustuin Juhaan ja Jaakkoon, sekä heidän hyvään konseptiinsa tuossa alkuvuodesta. Se kuulosti niin loistavalta, että halusin ehdottomasti olla mukana luomassa jotain uutta ja asiakaslähtöistä kokonaisuutta. Oma kokemukseni kuljetusalalta on kotimaan liikenteen kautta ulkomaanliikenteeseen erikoiskuljetuksia, erilaisia projektitehtäviä, kalustonhallintatehtäviä ja kuljettaja- sekä teollisuuden koulutuksia. Kuorma-autokorjaamon työnjohdon tehtävätkin ovat tuttuja.

Pidän erilaisten ongelmien ratkaisemisesta ja lupaammekin tehdä sinun matkasi turvaamiseksi kaiken, mitä on tehtävissä

Kertoo kuljetusvastaava Aku Ankelo
Kuljetusvastaava Aku Ankelo

Tampereen keskeisin sijainti

Meille oli alusta asti selvää, että haluamme palvella asiakkaat ilman pitkiä lähtöviiveitä. Odottavan aika on pitkä ja siksi nopeus on valttia. Sen vuoksi asiakkaamme saavatkin kuljetuksiin nopean startin, toimipaikkamme keskeisen sijainnin vuoksi. Olemme  hinaus- ja kuljetuspalvelu jonka asemapaikka sijaitsee kaikkien pääväylien risteyksessä ja keskikaupungin lähellä. Apu ehtii Tampereen keskustaan kuin Pirkanmaan muulle alueelle nopeasti.

Autojen ambulanssit kaikille kokoluokille ja reiteille

Halusimme räätälöidä tiellä liikkujien avun erilaiset tarpeet. Meiltä löytyy tavanomaisen hinausauton lisäksi myös apu pienempiinkin vaivoihin ja hankaliinkin paikkoihin. Avulias kuljettajamme pääsee paikkaan kuin paikkaan tiepalveluautoksi rakennetulla Volkswagen Amarok maastoautolla. Huonojen teiden päät, pienet pihat, ahtaat ja matalat paikoitusalueet ovat omiaan meille. Voimme tuoda lisävirran, renkaan vaihdon, polttoaineet kätevästi hankalaankin paikkaan. Myös auton kuljetus matalista parkkihalleista onnistuu meiltä.

Nimessä on imua

Olemme voimakkaasti kasvuhalukas brändi. Haemme tiimiimme kumppaneita hinaus- ja kuljetusalalta ja olemme valmiita laajenemaan myös yritysostojen kautta, kertoo Juha Lahti.